image description

André van Brunschot

Persoonlijk, betrokken, kundig, gedreven, doelgericht, eerlijk, betrouwbaar, transparant, duidelijk en zorgzaam

image description

Mijn naam is André van Brunschot, geboren en getogen in Oirschot. Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als schadecorrespondent, later als adviseur. In die periode heb ik veel kennis opgedaan waarbij ik zowel de particuliere markt, de agrarische sector, als de zakelijke markt (van ZZP-er tot MKB en MKB+) voorzien heb van adviezen op het gebied van verzekeringen en risicomanagement.

Met het adviseren van sec verzekeringsoplossingen bleven vraagstukken van ondernemers echter vaak nog onbeantwoord. Daarom heb ik de opleiding tot register risicomanager gevolgd aan de Haagse Hogeschool en heb deze in 2009 met goed gevolg afgerond. Vandaar dat ik de titel RRM mag voeren. Door die opleiding ben ik in staat om breder naar risico's te kijken dan sec de verzekeringsoplossingen. Daardoor ben ik bij uitstek uw 'trusted advisor' voor al uw risicovraagstukken.

Dankzij mijn groot netwerk, ben ik daarnaast uitstekend in staat om ondernemers met elkaar te verbinden, zodat ook niet verzekeringsgerelateerde vraagstukken de benodigde aandacht krijgen als daar behoefte aan is.

Naast mijn werk zet ik me graag in voor de lokale gemeenschap. Zo heb ik reeds diverse bestuursfuncties en overige rollen bekleed in het verenigingsleven en ben ik vanaf 2012 jongerencoach voor de Stichting Welzijn Best Oirschot waarbij ik jongeren help met hun persoonlijke coachingsvraag.

Enkele kernbegrippen die mij typeren: persoonlijk, betrokken, kundig, gedreven, doelgericht, eerlijk, betrouwbaar, transparant, duidelijk en zorgzaam.

Weten wat André voor u kan betekenen?

Bent u op zoek naar een persoonlijke benadering door een betrokken, betrouwbare en kundige adviseur, die weet wat er lokaal speelt, die voor u door het vuur gaat en die u ontzorgt? Neem dan contact met me op.