image description

risicomanagement

Door ons groot netwerk zijn wij in staat om op elk gewenst gebied, de beste specialisten bij u aan tafel te krijgen

image description

Naast het adviseren en bemiddelen in verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor risicomanagement vraagstukken. Wij zijn gecertificeerd en geregistreerd risicomanager (Register Risicomanager oftewel RRM) en voorts zijn wij lid van het Genootschap voor Risicomanagement dat ons toegang geeft tot een breed netwerk van alle mogelijke specialismen op het gebied van risicomanagement.

Een optie kan zijn om een algemene risicoscan te maken van uw bedrijf. In dat geval analyseren wij het bedrijf, de doelstellingen en de risk appetite. De risico’s worden geïnventariseerd en geanalyseerd. Daarna worden deze gewogen in relatie tot de doelstellingen en wordt er gekozen om de risico’s te beheersen, te financieren of een combinatie van beide. Vervolgens worden er maatregelen benoemd en een actieplan opgesteld. Tot slot volgt de implementatiefase waarbij de maatregelen worden uitgevoerd.

Een andere optie is om op een bepaald specifiek onderwerp binnen uw onderneming dieper in te zoomen (bijvoorbeeld contractmanagement / cyberrisico’s / project(risico)management / etc.). Door ons groot netwerk zijn wij in staat om de juiste specialisten bij u aan tafel te krijgen. Op die manier krijgt u op elk gewenst gebied, het best mogelijke advies.

Ook een Register Risicomanager (RRM) inschakelen?

Bent u op zoek naar een persoonlijke benadering door een betrokken, betrouwbare adviseur, die weet wat er lokaal speelt, die voor u door het vuur gaat en die u ontzorgt? Neem dan contact met ons op.